Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@18:45:12 GMT

تولید مدرن ترین تلویزیون سامسونگ در ایران

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۹۸۲۷۸

سامسونگ الکترونیکس که در مسیر انتقال تکنولوژی روزدنیا در تولید تلویزیون گامهای بلندی برداشته است روز پنج‌شنبه ۳۰ شهریورماه، در مراسمی رسمی جدیدترین تلویزیون‌های سامسونگ، به ویژه سریQLED را معرفی کرد.در این مراسم که با حضور جمعی از اهالی رسانه در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار ‌شد، تازه‌ترین مدل‌ از تلویزیون‌های هوشمند شامل QLED، تلویزیون‌های Premium UHDو مدل‌های ۲۰۱۷ UHD برای ورود به بازار ایران معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلویزیون‌های QLED سامسونگ در دو مدل Q77F صفحه تخت وQ78C با صفحه Curve تولید شده‌اند. طراحی این تلویزیون‌ها با تمرکز بر روی سه موضوع کیفیت تصویر، هوشمندی بیشتر و سبک طراحی متناسب با زندگی روزمره کاربران انجام شده است.آرین سیف هاشمی، مدیر ارشد بخش لوازم صوتی‌وتصویری سامسونگ ایران با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد تلویزیون‌های QLED گفت: «در بازار جهانی، انگیزه بالای ما در خلق نوآوری زمانی زبانزد شد که سامسونگ عنوان هفتمین برند ارزشمند جهان را به خود اختصاص داد.

سامسونگ موفقیت خود را مرهون کار بی وقفه، نوآوری و توجه به علاقمندی‌های مصرف‌کنندگان در طراحی می‌داند. همین توجه، سامسونگ را به درکی ویژه از نیاز مصرف کنندگان و خلق امکاناتی جدید برای آنها راهنمایی کرده است. این کامیابی همچنین ثمره درک نیاز مصرف‌کنندگان و خلق امکانات جدید برای آنان است.»به گفته سیف هاشمی، سامسونگ به عنوان برند پیشرو در بازار جهانی تلویزیون طی ۱۱ سال گذشته همواره تلاش کرده تا تجربه‌ بصری بی‌همتا و ویژه‌ای را پیش چشم کاربران خود قرار دهد. در تداوم این هدف، امسال تلویزیون‌هایQLED را با ارائه بهینه‌ترین سطح روشنایی و فناوری‌های پیشرفته‌ای همچون HDR 1500 به بازار عرضه کرده است.مدیر ارشد بخش لوازم صوتی‌وتصویری سامسونگ، تلویزیون‌های QLED را آغازگر عصر جدیدی از سرگرمی‌های خانگی دانست که توانسته‌اند مشکلات معمولی کاربران در خانه‌ها را حل کنند. در این تلویزیون‌ها به لطف سبک طراحی خلاقانه شاهد رفع چالش‌هایی همانند گره خوردن کابل‌ها، فاصله زیاد تلویزیون از دیوار در حالت نصب دیواری و دشواری کنترل نمودن دستگاه‌های جانبی متصل به تلویزیون هستیم.این دستگاه مدرن با تجهیز به قابلیت‌های منحصربه‌فردی همچون فناوری کوانتوم دات، HDR 1500، نمایش بیش از یک میلیارد رنگ، حجم رنگ ۱۰۰ درصدی، کابل اپتیکال ۱.۸ میلی‌متری، نصب دیواری زیبا و راحت، طراحی ۳۶۰ درجه و ریموت کنترل هوشمند بخش عظیمی از مشکلات معمول کاربران در طراحی تلویزیون و تجربه بصری را برطرف کرده‌ است.

نوید قنادان، مدیر بازاریابی شرکت سام الکترونیک، همچنین از انتقال کامل فناوری تولید این تلویزیون‌ها به ایران خبر داد. تلویزیون‌های QLED در کارخانه‌های مجموعه تولیدی سام الکترونیک توسط مهندسان و متخصصان ایرانی تولید و آماده ورود به بازار می‌شود. این تلویزیون‌ها که همزمان با کشورهای پیشرفته دنیا، در سام الکترونیک تولید می‌شود یکی از جدیدترین محصولاتی است که به دست کارگران و متخصصان ایرانی با ضمانت شرکت سام سرویس معرفی خواهد شد. مدیر بازاریابی شرکت سام الکترونیک در این مورد گفت: «شرکت سام الکترونیک توان این را دارد که در راستای اقتصاد مقاومتی با تداوم این اعتماد و در سایه انتقال فناوری، امکان کارآفرینی، اشتغال‌زایی و تقویت مهارت‌های تخصصی مهندسان ایرانی را فراهم کند.» در حاشیه این مراسم اعلام شد که در تداوم ارائه خدمات VIP توسط سام سرویس و بیش از ۹۰۰ مرکز خدمات پس از فروش آن به خریداران تلویزیون‌های سامسونگ، برنامه‌های ویژه‌ای برای خریداران این نوع تلویزیون‌ها پیش‌بینی شده است.


کیفیت تصویر QLED
افزایش کیفیت تصویر خواسته‌ای است که کاربران تلویزیون‌های سامسونگ از محصولات نسل جدید این شرکت دارند. برای اجرای این درخواست طیف گسترده و متنوعی از ویژگی‌های بصری نوین به خدمت گرفته شد.آنچه که بیش از همه تلویزیون‌های QLED را از دیگر تلویزیون‌ها جدا می‌کند، استفاده از ذرات کوانتوم‌دات برای تولید رنگ است. با برخورد نور به کوانتوم‌دات‌ها که ابعاد بسیار ریزی دارند این فرصت فراهم شده تا QLEDها بیش از یک میلیارد رنگ خالص و زنده نمایش دهند. از سوی دیگر میزان روشنایی در تلویزیون‌های QLED به ۱۵۰۰ نیت در مدل‌ Q77F و Q78C رسیده است. این میزان از روشنایی ۲ برابر بیشتر از نسل قبلی تلویزیون‌های سامسونگ و بیش از ۳ برابر تلویزیون‌های غیرکوانتوم‌داتی است. کوانتوم دات باعت می‌شود تا با افزایش نور تصویر، کیفیت نمایش رنگ تغیر نکند. در عین حال به یمن فناوری کوانتوم‌دات در تلویزیون‌های QLED، این افزایش نور نه باعث کاهش طول عمر پنل می‌شود و نه مشکل سوختن پیکسل را به وجود می‌آورد.مشاهده تلویزیون‌ در اتاق‌ها و سالن‌هایی با نور زیاد تا قبل از این با مشکلاتی مانند بازتاب نور در صفحه نمایش تلویزیون همراه بود. تلویزیون‌های QLED به پنل فوق مشکی مجهز هستند که نور بازتاب شده به پنل را جذب می‌کند و میزان انعکاس نور را به کمترین حد ممکن می‌رساند.QLEDهای سامسونگ از سوی اتحادیه معتبر بین المللی ورباند دوچر الکترونیکز (VDE) اولین تلویزیون‌ با حجم رنگ ۱۰۰ درصدی شناخته شده‌اند. براین اساس تلویزیون‌های QLED در هر سطحی از روشنایی پنل، تصاویر را با رنگ‌های واقعی و طبیعی نمایش می‌دهند.

طراحی ویژه QLED
نمای نه چندان جالب پشت تلویزیون، جمع‌شدن کابل‌های بلند و عریض در جلوی میز تلویزیون و نصب دیواری مشکل و پرزحمت از جمله چالش‌های اصلی کاربران تلویزیون با سبک طراحی این دستگاه‌ها بوده است. مشکلاتی که باعث شده تا تلویزیون‌ها جایی بهتر از گوشه‌های اتاق و نزدیک‌ترین مکان به دیوارها پیدا نکنند. اتصال نامرئی : در QLEDهای سامسونگ برای نخستین بار سبکی نوین از طراحی تلویزیون‌ به کار رفته است. در این تلویزیون‌ها دیگر خبری از سیم‌های عریض جلوی میز نیست و یک سیم نامرئی جای آنها را پر کرده است. به کمک one connect این امکان به وجود آمده تا تمامی دستگاه‌های جانبی را در فاصله‌ای نزدیک تلویزیون قرار داد و همه آنها را با یک کابل اپتیکال با ضخامت ۱.۸ میلی‌متر به تلویزیون متصل کرد. با ظرافتی که در طراحی پایه‌های تلویزیون صورت گرفته هیچ کابلی در اطراف تلویزیون مشاهده نمی‌شود. طراحی ۳۶۰ درجه : طراحی قسمت پشت تلویزیون از سبکی مینیمال و شیک پیروی می‌کند. در این بخش تمامی شیارهای تهویه و درگاه‌های اتصال کابل حذف شده تا نمایی یکدست و یکپارچه را از پشت تلویزیون‌های QLED مشاهده کنیم. با وجود نمای زیبای پشت و کابل نامرئی اپتیکال، دیگر نیازی به پیدا کردن نقاط نزیک به دیوار یا گوشه اتاق نیست و می‌توان تلویزیون‌ها را در فضاهای دلخواه قرار داد.نصب دیواری بدون فاصله : خبر خوب برای کاربرانی که علاقه‌مند به نصب دیواری تلویزیون‌ هستند، نصب راحت‌، سریع، دقیق و در عین حال زیباتر QLEDها به دیوار است. در این تلویزیون‌ها براکت‌های دیواری سبک‌تر و کوچک‌تر شده و به کمک دو پایه‌ای که در پشت دستگاه وجود دارد، نصب تلویزیون به راحتی و بدون نیاز به نیروی انسانی زیادی صورت می‌گیرد. همچنین فاصله بین دیوار و تلویزیون به حدی کاهش یافته که تلویزیون‌ها را به قاب‌های نقاشی زیبایی بر روی دیوارها شبیه کرده است.
هوشمندی QLED
علاوه بر بدنه دستگاه، ریموت کنترل تلویزیون‌های QLED هم از طراحی مینیمال و در عین حال بسیار کاربردی برخوردار شده است. در این تلویزیون‌ها دیگر نیازی به ریموت کنترل‌های متعدد نیست و تمامی دستگاه‌های جانبی با ریموت کنترل هوشمند QLED مدیریت می‌شوند.همچنین برای استفاده بیشتر از محتوای هوشمند برنامه‌های مختلف و اختصاصی مانند شبکه اجتماعی هم‌سام و بازی‌های متنوع و جذاب برای کاربران تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ تولید شده است. علاوه بر آن ده‌ها اپلیکیشن با کاربردهای گوناگون در بخش اسمارت‌هاب تلویزیون‌های QLED در دسترس کاربران ایرانی خواهد بود.
کاربران تلویزیون‌های QLED به کمک قابلیت Smart View می‌توانند به راحتی محتوای گوشی‌های هوشمند خود را با تلویزیون به اشتراک بگذارند و در صورت داشتن گوشی‌های گلکسی سامسونگ از بازی در صفحه نمایش بزرگ تلویزیون‌ لذت ببرند.تلویزیون‌های QLED با کلکسیونی از ویژگی‌های بصری و طراحی جذاب سبک زندگی جدیدی را برای کاربران رقم می‌زنند.تلویزیون‌های QLED سامسونگ به زودی در ۵ مدل سری Q77 با ابعاد ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ (برای مدل‌های Curved تنها در ۵۵ و ۶۵ اینچ)، با ضمانت سام سرویس در دسترس کاربران ایرانی خواهند گرفت.
تلویزیون‌های پریمیوم

با توجه به تغییرات روند بازار و افزایش روز افزون تقاضا برای تلویزیون‌های صفحه بزرگ به خصوص در سایز بالای ۷۰ اینچ، علاوه بر تلویزیون‌هایQLED ، سامسونگ جدیدترین مدل‌ از تلویزیون‌های پرمیوم یا P UHD را در سایز ۸۲ اینچ معرفی کرد. این تلویزیون‌ها از ویژگی‌هایی همچون HDR 1000، طراحی ۳۶۰ درجه بدنه، پنل فوق مشکی و مدیریت کابل (one connect) پشتیبانی می‌کنند. تلویزیون‌های P UHD در سری ۸ با ابعاد ۵۵، ۶۵، ۷۵ و ۸۲ اینچ (برای مدل‌های Curved در ۵۵ و ۶۵ اینچ) طی چند هفته آینده در بازار ایران با ضمانت سام سرویس معرفی خواهند شد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید "زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور" (زهپاد) شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید "زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دورگ (زهپاد) شدند.

امروزه انواعی از زیردریایی‌های صنعتی سرنشین‌دار وجود دارند که هرچند در دهه‌های اخیر پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌اند اما به‌دلیل حضور انسان دراین وسایل زیر آب، خطرات احتمالی استفاده از آنها را همچنان نمی‌توان نادیده گرفت. در این‌میان ربات‌هایی در دریاها مشغول فعالیت‌ هستندکه با نام ROV(Remotely Operated Vehicle) به‌معنی "زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور" با اختصار فارسی "زهپاد" شناخته می‌شوند.

زهپادها با کمک نیروی انسانی که روی سطح زمین قرار دارد هدایت می‌شوند و در مأموریت‌های برنامه‌ریزی‌شده قادرند بخشی از عملیات را به‌صورت هوشمند و بخشی دیگر را به‌صورت هدایت دستی اپراتور در اعماق آب انجام دهند. «جهان صنعت جنوب»، شرکت دانش‌بنیانی است که از سال 1394 در کشور این ربات‌ها را برای مصارف صنعتی داخلی تولید و عرضه می‌کند.

سید میلاد فیاضی؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان جهان‌ صنعت‌ جنوب ضمن اشاره به این‌که درحال‌حاضر ربات‌های زهپاد پرکاربردترین ربات‌های زیردریایی در دنیا به‌حساب می‌آیند، درباره ویژگی‌های ظاهری این دستگاه‌ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، تخم‌مرغی‌شکل است. ربات‌های تخم‌مرغی‌شکل، معمولا برای فعالیت‌های نظامی یا پیمایش‌های اقیانوسی استفاده می‌شود اما حوزه کاری ما، دستگاه‌های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می‌شود و معمولاً تخم‌مرغی‌شکل نیست، بلکه به‌صورت ربات‌های استراکچری‌اند و از مزایای‌شان امکان تولید در ابعاد مختلف است‌. این مسئله باعث کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود و امکان انجام عملیات در محیط‌هایی که فضای کمتری دارد را فراهم می‌کند.

شبیه‌ساز پل فرماندهی کشتی طراحی و ساخته شد

فیاضی می‌گوید: این‌دست‌ ربات‌ها علاوه‌ بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت‌های نظامی هم دارند که از آن‌جمله می‌توان به قابلیت خنثی‌کردن مین‌های دریایی یا مین‌گذاری‌های دریایی اشاره کرد اما رویکرد ما توسعه ربات‌های صنعتی است و بازرسی از اولویت‌هایی است که برای ربات‌های ما درنظر گرفته می‌شود. بازرسی‌های زیرسطحی در حوزه‌های مختلف اتفاق می‌افتد‌ برای‌مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس‌ها و کابل‌گذاری‌ها و لوله‌گذاری‌هایی که زیر دریا برای شرکت‌های فعال در عرصه‌های نفت و حفاری انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: ربات‌های مدل‌ بازرس به‌کمک حسگرها و دوربین‌هایی که روی آنها نصب شده‌اند، عملیات بازرسی از این کابل‌ها و لوله‌ها را برای بررسی خرابی‌ها و مواردی شبیه به این انجام می‌دهند اما ربات‌های مدل کلاس‌های کاری، علاوه‌ بر بازرسی‌، یک سری عملیات را هم می‌توانند پوشش بدهند. باتوجه به‌ این‌که درجه آزادی از ویژگی‌های بارز این ربات‌هاست و به آنها اجازه می‌دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند. در این آر. ا. وی‌ها مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آنها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه‌جاکردن اجسام و حتی باز و بسته‌کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی درباره عمق کاربری این ربات‌ها می‌گوید: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق 150 متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین‌رفتن تا عمق 400 متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج‌فارس نداریم. از آنجا که به‌دنبال رسیدن به بازارهای بین‌المللی هستیم تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق 400 متر مد نظر ماست.

این شرکت دانش‌بنیان، ارتباط و همکاری نزدیکی با صنعت نفت و حفاری دارد و از این‌رو از فناوری‌هایی که به دانش فنی آنها دست یافته برای توسعه دستگاه‌های دیگری که می‌توانند در فعالیت‌های این حوزه تسهیل ایجاد کنند، بهره گرفته است.

فیاضی در این‌ خصوص گفت: یک سری از محصولات ما برای علامت‌گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می‌شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل‌ها و لوله‌های انتقال نفت، آب و... به اضافه کانال‌های زیرسطحی که حفاری می‌شوند را شامل می‌شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه‌های طبیعی که در کف دریا رخ می‌دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می‌شود. تصور کنید در نقطه‌ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال‌ها از آن گذشته است‌. برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده باید بیاید و آن نقطه را به‌ سختی پیدا کند یا باید از فناوری‌های جدید مدد گرفت.

وی گفت: محصول دیگر ما یکی از این فناوری‌هاست که در واقع نوعی نشانگر الکترونیکی است و "ویرا" نام دارد. ویرا قادر است آن محل به‌خصوص را کدگذاری نقطه‌ای کند تا در آینده بتوان به‌راحتی به آن محل دسترسی داشت. به‌خصوص‌که منبع تغذیه این نشانگر طول عمر بسیار بالایی دارد و می‌تواند حدود 70 سال به‌صورت مدفون در کف دریا قرار گیرد و نشانه‌گذاری را انجام دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهنمای انتخاب بهترین عطر و خوشبوکننده هوا با مستر مدیت
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران