Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، تلویزیون های هوشمند یکی از بهترین محصولات در حوزه تکنولوژی بودند که در سال‌های اخیر معرفی و عرضه شدند و نظر خیل عظیمی از کاربران و علاقمندان را به سمت و سوی خود جلب کرد. این تلویزیون‌ها همچون یک گوشی هوشمند مبتنی بر یک سیستم عامل که عموملا اندروید است، برنامه ریزی و توسعه داده شده اند و قابلیت اتصال به اینترنت و نصب اپلیکیشن‌های مختلف را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش وب سایت airmore ، کاربران گوشی‌های هوشمند با بهره‌گیری از اپلیکیشن‌های مختلفی که به منظور اتصال دستگاه تلویزیون با گوشی هوشمند خود طراحی و برنامه ریزی شده اند، قادر خواهند بود تمامی محتوای موردنظر صفحه گوشی هوشمند خود را بر روی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون منزل خود تماشا کنند.

در این گزارش به معرفی بهترین اپلیکیشن‌های اندرویدی برای اتصال راحت تلویزیون‌های هوشمند با گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید و تماشای محتوای نمایشگر گوشی بر صفحه نمایش تلویزیون خواهیم پرداخت:

1. سامسونگ اسمارت ویو (Samsung Smart View)

اپلیکیشن اسمارت ویو که به صورت پیش فرض بر روی گوشی‌های هوشمند و جدید برند سامسونگ نصب شده است، به کاربران اجازه می‌دهد تا با گوشی خود به تلویزیون وصل شده و فیلم و سریال‌های موردعلاقه خود را که بر روی گوشی دانلود کرده‌اند،  بر روی صفحه نمایش تلویزیون هوشمند خود تماشا کنند. در واقع، با اتصال گوشی به تلویزیون هوشمند، موبایل کاربران تبدیل به یک دستگاه کنترل از راه دور می‌شود و تمامی محتوای آن قابل مشاهده بر روی نمایشگر تلویزیون خواهد بود.

در صورتی که گوشی شما از مدل‌های جدید و پرچمدار باشد، این اپلیکیشن به صورت پیش فرض بر روی آن نصب شده و قابل استفاده خواهد بود اما در صورتی که آن را در نوار بالای گوشی مشاهده نمی‌کنید، می توانید به راحتی با مراجعه به فروشگاه گوگل پلی استور آن را دانلود و نصب کنید.

2. ساید سینک (SideSync)

این اپلیکیشن که توسط شرکت کره‌ای ساسمونگ طراحی و توسعه داده شده است، به کاربران اجازه می‌دهد تا هر گونه فعالیتی که بر روی گوشی هوشمند خود انجام می‌دهند را بر روی نمایشگر بزرگ تلویزیون جلوی خود مشاهده کنند و در واقع نمایشگر کوچک موبایل خود را تبدیل به یک نمایشگر بزرگ در تلویزیون یا لپ تاپ کنند. همچنین آنها می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن اطلاعات و داده‌های موردنظر خود همچون فایل‌های ویدیویی و تصاویر را میان این دو دستگاه مذکور جابجا کنند.

این اپلیکیشن همچنین امکان کنترل هرگونه دستگاه هوشمند سامسونگ را از راه دور برای کاربران موبایل‌های اندرویدی فراهم می آورد.

کاربران و علاقمندان برای استفاده از آن تنها کافیست سری به پلت‌فرم فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل‌پلی استور بزنند و با جستجوی کلمه SideSync آن را پیدا، دانلود و نصب کنند. البته باید بدانید که این اپلیکیشن را باید بر روی هر دو دستگاه موردنظر یعنی موبایل و تلویزیون یا لپ تاپ خود نصب کنید تا بتوانید از خدمات و امکانات آن بهره مند شوید.

3. ای پاور میرر (ApowerMirror)

وقتی سخن از اپلیکیشن‌های اتصال و ارتباط نمایشگرهای دستگاههای هوشمند (mirroring app) به میان می‌آید، یکی از بهترین گزینه‌های موجود در گوگل پلی استور بدون شک ApowerMirror است که همچون اپلیکیشن قبلی، امکانات مختلفی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد . علاوه بر قابلیت‌های قبلی برای ارتباط راحت میان گوشی و تلویزیون‌های هوشمند، به کاربر اجازه می‌دهد تا از روی صفحه نمایش گوشی خود اسکرین شات گرفته و آن را با تلویزیون یا لپ تاپ خود مشاهده کنند. بنابراین آنها قادر خواهند بود اسکرین شات وضعیت عملکرد خود در بازی‌های موبایلی را برای رقابت با دوستان خود منتشر کرده و بر روی صفحه نمایش تلویزیون خانه خود آن را پخش کنند.

جدول زیر به اختصار قابلیت و امکانات مختلف اپلیکیشن‌های ذکر شده در بالا را بیان می‌کند:

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: تلویزیون هوشمند گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند

ایتنا - ساعت‌های هوشمند یکی از ابزارهایی هستند که به‌ویژه در حوزه بهداشت و سلامت، شاهد پیشرفت‌های واضح و سریع فناوری هستند.
اشتیاق به گجت‌ها و لوازم جانبی تکنولوژیکی یا مد ممکن است دلیل اصلی تصمیم به داشتن ساعت هوشمند باشد، اما بدون اینکه بدانیم این ساعت واقعاً به غیر از شمارش گام‌ها، چه کاری انجام می‌دهد، در واقع قابلیت‌های یک ساعت هوشمند از ردیابی قدم‌های شما بسیار بیشتر است و زیرا مزایای منحصر برای ارائه دارد.

به گزارش ایتنا، این ساعت‌ها در تماس مستقیم با بدنه هستند، بنابراین برای ردیابی سلامت از طریق برخی پارامترها که برای بسیاری ناشناخته است ایده‌آل است.
  خواب
اگرچه بیشتر بزرگسالان سالم می‌توانند تا حدی از ردیابی خواب بهره‌مند شوند، اما بسیاری از کاربران نیز اطلاعات صحیح را ردیابی نمی‌کنند و در نهایت ممکن است تفسیر نادرستی از داده‌ها داشته باشند.

در این زمینه، کاربران باید چرخه خواب و بیداری خود را ردیابی کنند تا یک روال ثابت از خواب مفید داشته باشد، زیرا تحقیقات نشان داده است که خواب مفید می‌تواند منجر به بهبود تمرکز، افزایش بهره‌وری و به طور کلی احساس مثبت بیشتر شود.

    ضربان قلب
ردیابی ضربان قلب شما می‌تواند تصویر دقیق‌تری از سلامت قلب شما ارائه دهد.
اگر ورزش بیشتری انجام دهید، با گذشت زمان، ضربان قلب شما در حالت استراحت باید کاهش یابد و این نشانه سالم‌تر شدن قلب خواهد بود.
  تعداد تنفس
برخی از دستگاه‌ها می‌توانند بینشی در مورد شاخص‌های بالقوه کلیدی سلامت مانند تعداد تنفس، سطح فعالیت و موارد دیگر ارائه دهند.

برای برخی از کاربران، داده‌ها همچنین می‌توانند نشان دهند که بدن چگونه به استرس واکنش نشان می‌دهد، زیرا می‌دانند که میزان تنفس معیار مهمی است که ممکن است فرد را از وجود سایر مشکلات سلامتی نیز آگاه کند.
   اندازه گیری اشباع اکسیژن خون (SpO2)
این پارامتر در میان افرادی که درگیر ویروس کرونا هستند، آگاهی زیادی به دست آورده است و تخمینی از میزان اکسیژن خون است و اطلاع‌داشتن از آن برای کسانی که سبک زندگی فعال دارند یا برای افرادی که از آپنه خواب رنج می‌برند مفید است.

گجت‌های پوشیدنی، از جمله ساعت‌های هوشمند، مجهز به حسگرهای نوری SpO2 هستند که از حسگرهای نور قرمز و مادون قرمز برای تجزیه و تحلیل رنگ خون شما استفاده می‌کنند.

    داده‌ها چقدر دقیق هستند؟
بسیاری از پزشکان می‌گویند که دستگاه‌های ردیاب سلامت راه طولانی را طی کرده‌اند، اما برای دستیابی به دقت یا تشخیص ۱۰۰درصدی نباید به آن‌ها اعتماد کرد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده به طور خاص در مورد هر دستگاهی که ادعا می‌کند مثلاً قند خون را بدون استفاده از تزریق، به‌طور دقیق اندازه‌گیری می‌کند، هشدار داد. زیرا عدم دقت کافی ممکن است منجر به عواقب جدی برای سلامتی شود.

علاوه بر این، کاربران مجبورند گاهی اوقات دستگاه را برای شارژ خارج کنند، که به این معنی است که داده‌ها 24/7 ضبط نمی‌شوند.

بنابراین، ردیاب‌ها و ساعت‌های هوشمند می‌توانند به کاربران برای تعیین و دستیابی به اهداف سلامت کمک کنند و به پزشکان در برخورد با بیماران خود کمک می‌کنند، اما جایگزینی برای تشخیص رسمی یا مراقبت‌های پزشکی حرفه‌ای نیستند.

دیگر خبرها

  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟